Арт-Бетон БГ ЕООД
Бетонови огради, кашпи, кошове, пейки, маси и плотове от епоксидни смоли - София

Армирани фибробетонови оградни пана

Те с размери: L 200 H 0.50  D 4,0 см  1 бр. пано . Тежина на пано 67 кг. Армирано е с 6 мм. армировка с око 20/20 и вложени фибри.

 

Необходимостта  от височина на оградата се получава от броя панели( 3 броя панела- височината е 1,5 м, при   4  панела – височината е 2 м ).За изработката на дадената ограда влизащите в панелните модули материали  са: пясък,цимент,чакъл,арматура- 6-10 мм и пластификатори, и фибри вложени в бетона които гарантират неговата устойчивост и дълъг живот.

 

Колоната на оградата  1,5 м височина е с дължина 2,20 м от които 0,70 м. се отлива с бетон в земята.,а колоната с височина  2 м..е с дължина 2,65 м. от които 0,65 м. се отлива с бетон в земята.

 

Панелите са едностранни. Боядисването се извършва с бои за бетон и се заплаща  по желание на клиента стандартно . кв. м. . Доставката се заплаща спрямо километрите с камион-кран 17 т.. Панелите могат да бъдат изцяло плътни или ажурни в горния завършващ модул. По своето предназначение всяко изделие има строги изисквания, най-вече относно размерите.

 

 

Освен модулното (панелно) изграждане на армираните  фибробетонови огради могат да бъдат направени и по ръчна иновативна технология- тип полуобелен дъб –изцяло авторско решение.